Вибираємо гриль для пікніка


Вибираємо гриль для пікніка

В цей період не можна упускати шанс відправитися з родиною на природу і поїсти цієї паркової кухні. Оптимальним варіантом для сімейних пікніків буде купити гриль на вугіллі, тому що вогонь і дим надають страві особливий аромат і смак. Але продукція гриль Weber широко відома і газовими установками, на яких також легко і зручно готувати. Пропонуємо кілька способів, як розбавити літнє меню не на шкоду бюджету. Рецепти прості і не складні, впораються навіть початківці кулінари. Також Ви можете знайти все необхідне на ресурсі broil king keg купить.
Якщо ви не хочете відмовлятися від шашлику, але бажаєте випробувати нових гастрономічних відчуттів – замаринуйте його незвичайним способом. Для першого маринаду потрібен один літр кефіру, ріпчасту цибулю, сіль і перець. М’ясо вийде м’яким і соковитим, можна смажити, чергуючи шматочки м’яса з помідором. Якщо у вас гриль Weber на вугіллі – не забудьте його гарненько прогріти протягом 20 хвилин. Для маринаду на червоному вині знадобиться цибулю, часник, перець і сіль. На 1 кілограм м’яса – пів склянки вина.
Поріжте цибулю кільцями, часник подрібніть, додайте спеції і вино. Перед тим як готувати, промокніть м’ясо серветкою, щоб вино не потрапило у вогонь. Впевнені, що ви ніколи не пробували приготувати справжню східну шурпу – це м’ясний суп з овочами. До його складу входить картопля, цибуля, помідори, баранина, моркву і болгарський перець. Шурпа, приготована на вогні, відрізняється особливим ароматом і смаком. З лосося, сома і сьомги виходять чудові рибні стейки.